طراحی توسط تبیان
ویرایش توسط مرز پرگهر
عضو هيئت علمي دانشگاه شانديز اظهار كرد: بزرگان ديني ما عليالخصوص امام علي(ع) اگر از منظر الگوي ناظر به توليد ديده شوند، از كارآمدترين افراد در زمينه توليد ملي بودهاند؛ چنان كه حضرت علي(ع) با كندن چاه و كاشتن نخل در واقع به رونق اقتصادي منطقه خود پرداخته بوده است.
نشست بخش دانشگاهي بيستمين نمايشگاه بينالمللي قرآن كريم با عنوان «توليد ملي، حمايت از كار و سرمايه ايراني در نگاه امام(ره) و رهبري» با سخنراني اميرحسين مظاهري، عضو هيئت علمي دانشگاه شانديز برگزار شد.
بر اساس اين گزارش، مظاهري ضمن اشاره به سوابق و فعاليتهاي خود در زمينه كارآفريني، اظهار كرد: اولين بار در سال 1376 احمد پور دارياني، عضو هيئت علمي دانشگاه پلي تكنيك و پدر كارآفريني ايران، از اصول و ضرورت توجه به كارآفريني سخن گفت، اما نكته جالب اين است كه حضرت امام خميني(ره) پيش از او به طرح مباحثي در اين خصوص پرداخته بود.
وي با اشاره به ديدگاه امام خميني(ره) به مسئله كارآفريني، خاطرنشان كرد: حضرت امام(ره) بيشتر بر اقتدار ملي و اثر توليد ملي براي ايستادگي در مقابل استكبار تأكيد كردهاند و نگاه ايشان، بيشتر ناظر به كشاورزي و توسعه فعاليتهاي كشاورزي است و در عين حال به بخش صنعت نيز توجه ويژهاي داشتهاند.
شركت تارا مشاور در سال 1368 تاسيس و فعاليت خود را در زمينه فروش PC كامپيوترهاي شخصي و قطعات كامپيوتري آغاز نمود. از سال 1372 مونتاژ كامپيوترهاي شخصي، توليد كي برد و مادربرد بصورت CKD در تارا آغاز شد و بدين ترتيب اولين اقدامات توليدي دراين مجموعه شكل گرفت. پس از سه سال تحقيق در مورد توليد و بازتوليد كارتريج چاپگر در كشورهاي پيشرفته صنعتي نهايتاً در اواخر سال 1379 ، جديدترين ماشين هاي توليد و بازتوليد اتوماتيك كارتريجهاي جوهرافشان و ليزري در تارا نصب و راه اندازي و اولين محصولات آن در اواسط سال 1380 وارد بازار گرديد.